Ontspanningsmassage

Ontspannings massage is een moment voor jezelf nemen en aandacht aan jezelf geven. Het is een perfecte manier om bij stress te ontspannen. Een massage is de perfecte manier om al je stress letterlijk van je schouders af te laten vallen. Het is even een moment voor jezelf nemen.

 

 antspanningsmassage

>

Sportmassage

Een sportmassage is niet alleen nuttig voor mensen met spierpijn, maar ook voor mensen bij wie de spieren zeer doen door bijvoorbeeld een aandoening. Het principe achter de sportmassage is al duizenden jaren oud: door de zere plek te masseren verbetert de doorbloeding ervan. Een betere doorbloeding door de sportmassage betekent dat er meer vers bloed en daarmee bouwstoffen naar de getroffen spier worden vervoerd. Daardoor kan uw spier sneller herstellen. Een sportmassage is daarom niet alleen nuttig bij spierpijn. Als u bijvoorbeeld uw spier ernstig heeft verrekt, kan een sportmassage uw herstel behoorlijk versnellen.

Zelfs ontsteking aan pezen en slijmbeurzen herstellen sneller dankzij een sportmassage, allemaal dankzij het eenvoudige basisprincipe achter een sportmassage.

 

 sportmassage

>

Therapeutische massage

Aangezien een therapeutische massage vaak gericht is op meerdere lichaamsniveaus kan het helpen bij heel veel klachten en ziektes. Hierbij kan je denken aan rug- en nekpijn, schouderklachten, migraine en rsi. Ook werkt deze massage zeer goed bij chronische patiënten, zoals mensen die reuma hebben of last hebben van spijsverteringsstoornissen. Het verlicht de klachten en de pijn. Verder werkt de therapeutische massage ook echt therapeutisch. Zo zorgt een regelmatige massage ervoor dat je meer inzicht krijgt in je eigen functioneren en jezelf. Hierdoor kan je weer beter omgaan met tegenslagen.

 

 therapeutische massagePrijs massage:

Een half uur massage  € 25,00
Een heel uur massage € 40,00
 Massage is goed voor iedereen.

                             

agendaonline_agenda

 

Rob Masseur

Oosterhout, Nederland
 
 
BTW nr: NL152005110B01
KvK nr: 20127913
 

Links:

Pedicure: www.voetzorgoosterhout.nl
Massage info: www.massage-info.nl
Portrettekening: www.pastelportrettekening.nl
Karikatuur: www.portrettekening.com
Online spel: www.plazamanager.nl